NORSK SPELKALENDER

 LEGG TIL SPEL
 ENDRE INFORMASJON

 SPEL LANDET RUNDT

Søk i spelkalenderen
via Google:

Norsk spelkalender er nå aktivisert igjen.
Dersom du ønsker å få deres spel oppført i kalenderen for 2018, send informasjon om tittel, spillested, spilleperiode og annen relevant informasjon til spelkalenderen@gmail.com.
Soot spelet (Spelet om kanalbyggeren Engebret Soot)

Siste registrerte framføring: 23. juni - 2. juli 2017
Manuskript: Ole Karsten Andersen, bearbeidet av Anneli Sollie
Musikk: Henning Kvitnes
Fylke: Østfold
Kommune: Marker
Plass: Sluseamfiet i Ørje

Heimeside: soot-spelet.no/
E-post: info@soot-spelet.no

Ingen mann har hatt så stor betydning for vårt distrikt som Engebret Soot. Men han var ikke bare en lokal størrelse. Av forfatteren Jonas Lie ble han og Ole Bull omtalt som 1800-tallets to store naturgenier. Fortsatt vet vel de aller fleste hvem Ole Bull var, men hvem kjenner i dag til Engebret Soot? Stykket ble originalt skrevet i 1986, av Ole Karsten Andersen. Til premieren i 2015 bearbeidet, omskrevet og utvidet av Anneli Sollie, med nyskrevet musikk av Henning Kvitnes, orkester ledet av kapellmester Bjørn Halstensen og glitrende prestasjoner på scenen, kan vi love en stemmningsfull og minneverdig opplevelse!

 

Redaktører: Egil Johansen (ansvarlig) og Idar Lind. Redaksjonsmedlem: Berit Vordal.
E-post: post@spelhandboka.no.

Ansvarlige utgivere: Egil Johansen og Idar Lind.

Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Hordaland Rogaland Vest-Agder Aust-Agder Telemark Vestfold Buskerud Oppland Hedmark Oslo Akershus Østfold Norsk spelkalender Spelnytt spelhandboka.no