NORSK SPELKALENDER

 LEGG TIL SPEL
 ENDRE INFORMASJON

 SPEL LANDET RUNDT

Søk i spelkalenderen
via Google:

Norsk spelkalender er nå aktivisert igjen.
Dersom du ønsker å få deres spel oppført i kalenderen for 2018, send informasjon om tittel, spillested, spilleperiode og annen relevant informasjon til spelkalenderen@gmail.com.
Spillet om Enhver

Siste registrerte framføring: 28. - 30. juli 2017
Fylke: Akershus
Kommune: Aurskog-Høland
Plass: Løken Gamle Kirkegård

Heimeside: www.facebook.com/events/255952901541224/?active_tab=about

"Spillet om Enhver" er et middelalderspel hvor vi møter Enhver, en lykkelig mann som lever livets glade dager. En dag får han besøk av Døden, og han blir stilt ovenfor de valg han har tatt igjennom livet.

"Spillet om Enhver" presenterer et menneskesyn fra middelalderen, med dyd og velgjerninger som viktige elementer i livet for å kunne gå døden i møte. Selv i en moderne verden med et forandret syn på døden overbringer stykket et sterkt budskap om hva som virkelig teller her i livet. Noen relasjoner stikker ikke dypt, men mennesket velger egoistisk... vi kjenner oss igjen.

Stykket spilles på Løken Gamle kirkegård, og sangtekstene er av Trygve Bjerkrheim. Dette er en jubileumsmarkering av 500 år siden reformasjonen.

 

Redaktører: Egil Johansen (ansvarlig) og Idar Lind. Redaksjonsmedlem: Berit Vordal.
E-post: post@spelhandboka.no.

Ansvarlige utgivere: Egil Johansen og Idar Lind.

Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Hordaland Rogaland Vest-Agder Aust-Agder Telemark Vestfold Buskerud Oppland Hedmark Oslo Akershus Østfold Norsk spelkalender Spelnytt spelhandboka.no