NORSK SPELKALENDER

 LEGG TIL SPEL
 ENDRE INFORMASJON

 SPEL LANDET RUNDT

Søk i spelkalenderen
via Google:

Norsk spelkalender er nå aktivisert igjen.
Dersom du ønsker å få deres spel oppført i kalenderen for 2018, send informasjon om tittel, spillested, spilleperiode og annen relevant informasjon til spelkalenderen@gmail.com.
Tivolihaven

Siste registrerte framføring: 1. - 12. mai 2017
Manuskript: Morten Gjerløw Larsen og Desiree Ulvestad-Grandahl
Musikk: Alexander Hermansen
Fylke: Østfold
Kommune: Fredrikstad
Arrangør: Tivolihaven produksjoner i samarbeid med Blå Grotte
Heimeside: www.facebook.com/tivolihaven/

Manusforfatterne Morten Gjerløw Larsen og Desiree Ulvestad-Grandahl har laget et en forestilling som tar for seg et av landets største teatre i sin tid; Arbeiderforeningens Teater og utescenen Tivolihaven. Historien som følges er en fiktiv handling - men kan føles som et tverrsnitt av en teaterhverdag, arbeiderhverdag og kulturhistorisk hverdag i Tivolihaven. Dette kunne ha skjedd - og noe av dette skjedde faktisk også!

Vi følger de ansatte (både nye og gamle) på vei mot premieren på sommerrevyen anno 1922. Her møtes kunst, kjærlighet, svik, arbeiderkamp, humor, anger og hverdagskamp i fargerike rammer.

 

Redaktører: Egil Johansen (ansvarlig) og Idar Lind. Redaksjonsmedlem: Berit Vordal.
E-post: post@spelhandboka.no.

Ansvarlige utgivere: Egil Johansen og Idar Lind.

Finnmark Troms Nordland Nord-Trøndelag Sør-Trøndelag Møre og Romsdal Sogn og Fjordane Hordaland Rogaland Vest-Agder Aust-Agder Telemark Vestfold Buskerud Oppland Hedmark Oslo Akershus Østfold Norsk spelkalender Spelnytt spelhandboka.no