Martin Kvennavika

Jordomsægling i heimskjæråm

Neste fremføring: 7 juni - 9 juni

Fylke: Trøndelag

Kommune: Inderøy

Sted:
Mosviktun


Kategorier:


Laster kart ....


Legg til i kalender


Kort om stykket:

Nok en gang kaster jektebåtskipper Martin Kvænnavika og mannskapet hans loss, og legger ut på nye eventyr med Survikjekta. Som tittelen i stykket antyder – jordomsægling i Heimskjæråm – vil det som vanlig oppstå en rekke komiske episoder og alt kan skje på ferden. Møt opp på Mosviktunet i pinsa og opplev en ny frisk oppsetning fra Mosvik Teaterlag

Barulina har i ensomhetens rus dratt Mickey tilbake til Survikjekta. Når hun våkner er Mickey borte og Barulina er mer lettet enn lei seg. Utfordringen blir å finne ut hvor Mickey er, og plutselig kommer det et brev som forklarer situasjonen. Ulempen er at barna vet mer enn de har godt av om hvor dette brevet kommer fra.

Kjerringene er mer enn interessert i å få ryddet etter festen, mens mannskapet faller inn i drømmerier om jordomsegling og kannibalmøte og glemmer alt om rydding etter fest. Det kan ikke gå annet enn galt.

Det blir nok en del tøffe sammenstøt mellom kjerringer og mannskap, barna får veiledning i å lykkes i kjærligheten samt at det dukker opp ett søkkvått lik. I tillegg kommer postmannen innom med brev til Barulina.


2019