Olav Den Heldige og Lykkesverdet

Neste fremføring: 17 juli - 25 juli

Fylke: Viken

Kommune: Sarpsborg

Sted:
Kulås amfi


Kategorier:


Laster kart ....


Legg til i kalender


Kort om stykket:

Koronaviruset biter ikke på Olav den Heldige!

Eventyret om Olav den Heldige startet med to skuespillere, en pianist og historien om et lykkesverd i 2011. I fjor presenterte Olavsdagene den største forestillingen om Olav noensinne, med over 100 aktører involvert i produksjonen. Avslutningen på trilogien om Olav skulle vært spilt i Landeparken i år, men det satte koronautbruddet en stopper for. Derfor tar vi i år Olav tilbake til utgangspunktet, og viser “Olav den Heldige og Lykkesverdet” – denne gangen i Kulås Amfi.

“Olav den Heldige og Lykkesverdet” forteller historien om den mest kjente vikingkongen i verden, Olav Haraldsson; den digre / den hellige? Men hvor tøff var han egentlig? Ja, han fikk helgenstatus, men han var kanskje mer heldig?

Bli med Olav og hans menn, ”mannedronningen” og ”Spelgutane” på en litt annerledes reise gjennom hans liv fra han er 8 år gammel til han dør på Stiklestad.

“Olav den Heldige og Lykkesverdet” er en intim, interaktiv forestilling som passer for hele familien, der vi ser tilbake til vikingtiden med et skråblikk. Med denne forestillingen kan den yngre generasjonen også få et forhold til vikingkongen og Sarpsborgs grunnlegger.

Forestillingen har premiere fredag 17. juli kl. 19.00, og spilles i et avgrenset området i amfiet i Kulåsparken.

MERK! Vi forholder oss til gjeldene nasjonale føringer hva gjelder smittevern og arrangementer, og legger i første omgang kun ut 50 billetter til hver forestilling. Ser vi at regjeringen nå sier ja til arrangementer opptil 200 personer etter 15. juni vil vi øke kapasiteten på hver forestilling.

Viktig informasjon til publikum:
Er du syk eller har symptomer på luftveisinfeksjoner, skal du holde deg hjemme.
Du vil få anvist plass i amfiet av våre verter. Familiemedlemmer kan sitte samlet, for øvrig gjelder enmetersregelen.


2020